workplace2

Ons verhaal

Uw partner in IT

In 2012 heeft een groep ondernemers de krachten gebundeld om bedrijven en overheden het complete spectrum van hoogstaande IT-dienstverlening te kunnen bieden. Met succes! Inmiddels hebben wij vele bedrijven en overheden, groot en klein, geholpen de focus terug te brengen naar hun kerntaken. Wij nemen uw IT-uitdagingen uit handen, zodat u kunt doen waar u goed in bent!

Wat wij u bieden

Een technologie partner waarmee u kunt groeien

Wij onderscheiden ons als IT partner doordat wij op strategisch niveau met u meedenken en ons verdiepen in uw business. De kunst is om de juiste technologiekeuzes te maken die binnen uw budget een passend antwoord vormen op uw wensen. Tegelijkertijd mogen deze keuzes toekomstige groei niet in de weg zitten. Wij helpen u hierin de juiste balans te vinden, zodat u met vertrouwen kunt groeien!

Open Source

AI & ML

Security

Cloud Services

API's

App & Web

Zij gingen u voor

Reeds vertrouwd door

Uitdagingen zijn overal

Actief in diverse sectoren

Overheid

Zorg

Tech

Finance

MKB

Een beproefde methode

Onze aanpak

Een goede relatie is essentieel. Wij nemen de tijd om u en uw business te leren kennen. Vanuit dit fundament maken we gezamenlijk een plan dat aansluit op uw behoefte, visie en strategie. Vervolgens realiseren we in 3 stappen het gewenste resultaat:

01 Design

Design

Met korte iteraties en frequente afstemming, ontwerpen we op hoofdlijnen de gewenste oplossing en bepalen we de benodigde requirements en user stories.

02 Develop

Develop

Onze gecertificeerde professionals passen op agile wijze de modernste technologieën toe en betrekken u waar nodig in het ontwikkel- en testproces.

03 Deliver

Deliver

Het grote moment is daar: de live gang! En dat is meer dan alleen het deployen van nieuwe code. Wij helpen u optimaal gebruik te maken van uw investering!

Neem contact op

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vertel ons met welke IT-uitdagingen we u kunnen helpen, we denken graag met u mee. Na een eerste gesprek heeft u een duidelijk beeld van de mogelijkheden en een inschatting van kosten. Geheel vrijblijvend.

Vraag Direct Aan

Gratis DigiD Stub

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt z.s.m. de gratis versie van de DigD stub.

  stubbox

  100% Gratis software

  Emuleert DigiD

  Login pagina

  BSN generator

  Docker app

  PRO versie beschikbaar