Berichtenbox API
Sector: Overheid

Berichtenbox API

Snel en veilig koppelen met overheidsdiensten. Ontdek de meest laagdrempelige manier van het versturen van digitale post!

Koppelen met overheidsdiensten is niet eenvoudig. Er gelden hoge beveiligingsvereisten en er worden relatief ingewikkelde (maar robuuste) standaarden ingezet. Er gaat veel tijd zitten in het zoeken naar geschikte software of een geschikte IT-leverancier en vervolgens wacht er een pittig technisch traject voor de implementatie. Wij zien in de praktijk helaas regelmatig dat dit leidt tot onnodig hoge kosten en verspilde tijd. Hier brengen wij nu verandering in!

Waarom kiezen voor Arpha?

Arpha is sinds 2012 actief binnen de e-overheid en we hebben altijd op de traditionele manier onze klanten geholpen, denk aan adviestrajecten en in-house implementaties van onze oplossingen. Nu kiezen we voor een andere koers, we gaan met onze bewezen technologie naar de cloud.

Met de Berichtenbox API laten we zien dat het écht anders kan en breken we de markt open. Dit doen we door de meest eenvoudige wijze van integratie met overheidsdiensten te faciliteren, met duidelijke voorwaarden, heldere tarieven en topkwaliteit IT-support.

De voordelen

 • Gratis en vrijblijvend testen!
 • Zorgeloos en veilig integreren
 • PKIoverheid inbegrepen
 • Aansluitsupport door ons aansluitteam
 • Snelle time-to-market
 • Open standaarden
 • Scherpe tarieven

Elke organisatie of ontwikkelaar mag vrijblijvend de Berichtenbox API testen en ervaren hoe eenvoudig het is om digitaal post te versturen. Makkelijker dan dit wordt het dus niet! Meld je aan op www.berichtenbox.dev en start direct met testen.

Vorige

Vraag Direct Aan

Gratis DigiD Stub

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt z.s.m. de link om de DigD stub te downloaden.

  stubbox

  100% Gratis software

  Emuleert DigiD

  Inloggen en Uitloggen

  Docker image

  PRO versie beschikbaar