Authenticatie API

Met één eenvoudige koppeling uw applicatie integreren met bijvoorbeeld DigiD of eHerkenning.  Nooit meer zorgen maken over veiligheid, schaalbaarheid en koppelvlakwijzigingen!

Authenticeren van gebruikers is een zeer gevoelig onderdeel van elke webapplicatie die toegang biedt tot persoonlijke gegevens. Integraties met authenticatiesystemen van de overheid zijn niet eenvoudig. Er gelden hoge beveiligingsvereisten en er wordt gebruik gemaakt van security protocollen, zoals SAML2.0 en PKIoverheid. Daarnaast veranderen beveiligingsvereisten met de steeds toenemende cyberdreiging. Ook de koppelvlakken zelf zijn onderhevig aan veranderingen. Het kost veel tijd en vereist kennis van zaken om hier continu goed op in te blijven spelen. Maak het uzelf makkelijk en maak gebruik van ons authenticatieplatform.

Wat zijn de voordelen?

 • Eén eenvoudig koppelvlak
 • Ondersteuning van ons aansluitteam bij integraties
 • Eenmalig Inloggen voor DigiD
 • SSO realiseren zonder aanpassingen aan uw applicaties
 • Detectie en ingrijpen bij verdacht verkeer
 • Hoge performance eisen, voorbereid op uw groei
 • Skilled support voor al uw authenticatie vragen
 • DDoS-bescherming
 • Beveiligd met PKIoverheid
 • Altijd up to date

Voorbereid op de toekomst

De Authenticatie API is een snel innoverend platform waardoor nieuwe technologieën rondom authenticaties, zoals mogelijkheden rondom Machtigen en Identity Wallets, snel kunnen worden ingezet. Maar ook technieken zoals OIDC en OAuth2.0 zijn voor ons bekend terrein. Met onze diepgaande authenticatie expertise helpen we u de beste keuze te maken voor de toekomst, waar nodig gefaciliteerd met een integratie middels ons authenticatieplatform.

Liever On-Premise?

Sommige organisaties geven er de voorkeur aan om het authenticatiemechanisme strikt in de eigen beheerde omgeving te implementeren, dit in tegenstelling tot het afnemen van een online service via API’s . Voor ons is dit geen probleem. Wij bieden onze technologie namelijk ook On-Premise aan, zodat u deze in uw eigen IT-omgeving kunt implementeren, eventueel met onze ondersteuning.

Vrijblijvend advies

Bent u zich aan het oriënteren op een aansluiting op DigiD, eHerkenning of een ander authenticatiemiddel? Wilt u uw situatie vrijblijvend met een authenticatie-expert bespreken, neem dan contact met ons op. We kunnen u snel inzicht geven in de mogelijkheden, eventuele kosten of u gewoonweg verder helpen in uw zoektocht.

Vorige

Vraag Direct Aan

Gratis DigiD Stub

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt z.s.m. de gratis versie van de DigD stub.

  stubbox

  100% Gratis software

  Emuleert DigiD

  Login pagina

  BSN generator

  Docker app

  PRO versie beschikbaar