We staan op de website van Logius als één van de partijen die u kan helpen bij het realiseren van een koppeling met DigiD. Om op deze lijst genoemd te worden moet een referentie opgegeven worden van een succesvolle werkende productie-aansluiting op DigiD.

Snel en veilig koppelen met DigiD via de software van Arpha. Maximale ontzorging, zowel technisch als administratief. Ondersteunt ook Eenmalig Inloggen!

Arpha biedt de volgende oplossingen voor het aansluiten op DigiD:

Identity & Authenticatie Expertise

Wij kunnen u niet alleen helpen met een technische koppeling op DigiD (of andere overheidsdiensten), maar we kunnen u ook adviseren over andere mogelijkheden in het Identity domein.

Denk aan ontwikkelingen zoals identity wallets, het machtigen van personen of bedrijven, het delen van gegevens, standaarden als OpenID Connect of OAuth2.0. Er zijn zoveel mogelijkheden op dit vlak. Waar doet u goed aan, welke keuzes zijn het meest toekomstvast en hoe kunt u dit het best implementeren? Als u van gedachten wilt wisselen over dergelijke vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen, we helpen u graag verder!