Arpha staat bovenaan de lijst met ICT-leveranciers die u kunnen helpen met een aansluiting op de koppelvlakken van MijnOverheid. Wij zijn een van de weinigen partijen die mogen optreden als intermediair voor de Berichtenbox.

Aansluiten op de Berichtenbox was nog nooit zo makkelijk! Ontdek de dienstverlening van Intermediair Arpha.

Gevoelig proces

Het versturen van digitale post met persoonlijke gegevens is evident een zeer gevoelig proces. Er kan veel misgaan zonder de juiste expertise, met alle gevolgen van dien. Denk aan fouten zoals het verdwijnen van berichten, het dupliceren van berichten of het ontbreken van een eenduidig beeld over de resultaten van een verzending of erger nog: berichten foutief afleveren. Dit soort zaken zijn desastreus voor uw imago. Er ligt daarom een belangrijke rol voor intermediairs zoals Arpha.

Er zijn niet veel intermediairs in de markt, maar wij zijn niet de enige. Het is daarom essentieel dat wij ons onderscheiden van de concurrentie. Dat doen we op een aantal manieren.

Waarom Arpha?

We gaan u niet overtuigen door onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen en beheren van grote (overheids)systemen. En dat we daardoor in staat zijn een top dienstverlening te leveren die aan de hoogste eisen voldoet. Dat is in deze tak van sport een minimale vereiste.

Arpha heeft ons binnen één maand door het volledige ontwikkel- en aansluitproces geholpen. Het contact was erg prettig en er werd snel en professioneel gewerkt.

Wij maken het verschil door op een slimme manier technische complexiteit weg te nemen voor ontwikkelaars. Zonder in te boeten op functies of veiligheid. Zowel op gebied van de functionals als de non-functionals (security, performance, reliable messaging .e.d) maken wij het leven van ontwikkelaars een stuk eenvoudiger. Dit komt ten goede aan de kwaliteit van uw dienstverlening en de snelheid waarmee u kunt acteren.

Naast het technische deel, nemen we ook het werk uit handen als het gaat om de administratieve en procedurele zaken die komen kijken bij het aansluiten en beheren van uw koppelingen. Wij bieden kortom:

  • duidelijke voorwaarden
  • eenvoudige technische integratie middels REST API’s
  • administratieve en procedurele ontzorging
  • robuust API platform wat met u mee groeit
  • snelle time-to-market
  • scherpe tarieven
  • gratis en vrijblijvend testen!

Neem een kijkje op Berichtenbox.dev

Elke organisatie of ontwikkelaar mag vrijblijvend de Berichtenbox API testen en ervaren hoe eenvoudig het is om digitaal post te versturen. Makkelijker dan dit wordt het dus niet! Meld je aan op www.berichtenbox.dev en start direct met testen.